WATER & WINE

Najwyższej jakości woda stanowi podstawę wyśmienitego posiłku, z odpowiednio dobranym winem. Dlatego producent wody Cisowianka i Cisowianka Perlage postanowił połączyć dobro płynące z wody, z wyjątkowym na skalę nie tylko Polski, ale i całej Europy konceptem restauracyjnym, znajdującym się na terenie zakładu w Drzewcach.

Najwyższej jakości woda stanowi podstawę wyśmienitego posiłku, z odpowiednio dobranym winem. Dlatego producent wody Cisowianka i Cisowianka Perlage postanowił połączyć dobro płynące z wody, z wyjątkowym na skalę nie tylko Polski, ale i całej Europy konceptem restauracyjnym, znajdującym się na terenie zakładu w Drzewcach.

Idea powstania Water&Wine jest elementem całościowej filozofii Grupy Nałęczów Zdrój, opartej na szacunku do natury i dóbr, które płyną z lokalnych ziem, ekologii
i zrównoważonego rozwoju oraz zamiłowania do unikalnych wnętrz.

Idea powstania Water&Wine jest elementem całościowej filozofii Grupy Nałęczów Zdrój, opartej na szacunku do natury i dóbr, które płyną z lokalnych ziem, ekologii i zrównoważonego rozwoju oraz zamiłowania do unikalnych wnętrz.

Większość dań serwowanych w Water&Wine oparta jest na własnych produktach, takich jak m.in. warzywa, owoce (w tym winogrona, z których wytwarzane jest wino), miód, ryby, które są samodzielnie uprawiane, hodowane bądź pozyskiwane. Uprawy prowadzone są zgodnie z rytmem natury, z zastosowaniem wyłącznie naturalnych środków oraz metod agrotechnicznych współtworzących równowagę biodynamiczną. Do tego dochodzi regeneracyjny model gospodarowania, czyli pełen obieg materii organicznej from garden-to table-to garden. W ten sposób koncept restauracyjny oddaje naturze to, co zostało od niej pobrane.

Większość dań serwowanych w Water&Wine oparta jest na własnych produktach, takich jak m.in. warzywa, owoce (w tym winogrona, z których wytwarzane jest wino), miód, ryby, które są samodzielnie uprawiane, hodowane bądź pozyskiwane. Uprawy prowadzone są zgodnie z rytmem natury, z zastosowaniem wyłącznie naturalnych środków oraz metod agrotechnicznych współtworzących równowagę biodynamiczną. Do tego dochodzi regeneracyjny model gospodarowania, czyli pełen obieg materii organicznej from garden-to table-to garden. W ten sposób koncept restauracyjny oddaje naturze to, co zostało od niej pobrane.

Sama restauracja zachwyca eleganckim, a przy tym nowoczesnym wnętrzem i fasadą zewnętrzną, które doskonale współgrają zarówno z wykończeniem samego zakładu Nałęczów Zdrój, jak i pobliskim otoczeniem.

Czy można wyobrazić sobie lepsze towarzystwo dla doskonałej wody?

www.waterandwine.pl

 

Nałęczów Zdrój Sp. z o.o.

Drzewce 35
24-150 Nałęczów
tel. (81) 740 93 66
fax (81) 503 42 80
fax (81) 503 70 44 (logistyka)
cisowianka@cisowianka.pl
zamowienia@cisowianka.pl

Biuro w Warszawie
ul. Franciszka Nullo 2
00-486 Warszawa

tel. (22) 598 07 50
biuro@cisowianka.pl 

         

         

Nałęczów Zdrój Sp. z o.o.

Drzewce 35
24-150 Nałęczów
tel. (81) 740 93 66
fax (81) 503 42 80
fax (81) 503 70 44 (logistyka)
cisowianka@cisowianka.pl
zamowienia@cisowianka.pl

Biuro w Warszawie
ul. Franciszka Nullo 2
00-486 Warszawa

tel. (22) 598 07 50
biuro@cisowianka.pl 

EN/PL